mondo.rs

Povratne avio-karte počev od 48 evra!

Autor:

Od 17. maja "Er Srbija" počinje prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša, a evo koliko će koštati karte!

2
A- A A+
avion, avioni, let, letenje, krilo aviona Foto: MONDO/Marko Tanasković

Prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Povratna karta može da se kupi po ceni počev od 48 evra sa svim taksama za Geteborg i Tivat.

Povratna karta za Frankfurt je počev od 51 evro, do Hanovera počev od 61 evro, za Nirnberg i Fridrihshafen 60 evra, Karlsrue 55 evra, Salcburg 62 evra, Rim 73 evra, Bolonja 52 evra, Budimpešta 61 i  Ljubljanu 53 evra.

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Nemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje dva leta nedeljno.

"Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama 'Er Srbije'. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama”, izjavio je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.

"Er Srbija" leteće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

Povezano

Sve vesti