mondo.rs

Bugari pišu: Lalatović će preuzeti CSKA

Autor:

Nenad Lalatović mogao bi uskoro da dobije prvi inostrani angažman u trenerskoj karijeri.

Bugari pišu: Lalatović će preuzeti CSKA Foto: MONDO/Stefan Stojanović

"Ističe mi ugovor u nedelju. Videćemo, ima ponuda. Još razmišljam. Imam pravo da promenim sredinu, ali je ljudski da prvo sednem sa ljudima iz Radničkog", izjavio je Nenad Lalatović kada je posle eliminacije iz Kupa Srbije upitan za njegovu profesionalnu budućnost.

U međuvremenu se u bugarskim medijima pojavila i moguća naredna stanica mladog trenera. "Sportal.bg" navodi da će Lalatović "gotovo sigurno sesti na klupu CSKA iz Sofije".

"Novi trener CSKA iz Sofije gotovo sigurno će biti Srbin. Klub je izdvojio nekoliko imena, a među aktuelnim opcijama je i Nenad Lalatović", navodi se u tekstu na ovom portalu.

Autor ističe da je trener Radničkog bio kandidat za klupu CSKA i pre godinu dana. Takođe, nabrajaju se uspesi koje je Lalatović postigao sa Nišlijama, a pre svega se ističu drugo mesto i plasman u polufinale Kupa.

"Lalatović je profil trener kakav je potreban CSKA. Reč je o mladom stručnjaku, ali sa solidnom trenerskom biografijom", piše u tekstu, gde na kraju, ipak, stoji da "armija" razmišlja o još jednom srpskom treneru, sa mnogo više uspeha u karijeri.

Nenad Lalaović do sada nije napuštao Srbiju. Bio je trener Srema, Proletera iz Novog Sada, Voždovca, Napretka, Crvene zvezde, Borca iz Čačka, Vojvodine, Čukaričkog i Radničkog iz Niša. Takođe je obavljao funkcije selektora Srbije u omladinskoj i mladoj reprezentaciji.


Povezano

Sve vesti