mondo.rs

Oproštaj Saše Ilića PRED navijačima! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Komisija za žalbe FSS ukinula suspenziju stadiona Partizana za meč poslednjeg kola protiv Proletera. Saša Ilić će poslednji meč u Humskoj odigrati pred publikom. Cena ulaznica za sve tribine biće simbolična - 22 dinara.

Oproštaj Saše Ilića PRED navijačima! (FOTO/VIDEO) Foto: MN Press

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je MONDU u toku dana da u klubu očekuju pozitivan ishod nakon žalbe uložene na odluku Disciplinske komisije FSS da suspenduje stadion u Humskoj za poslednje kolo Superlige, u kojem crno-beli dočekuju Proleter iz Novog Sada, ali i u kojem će Saša Ilić poslednji put igrati prvenstveni meč.

Odluka Komisije za žalbe FSS bila je pozitivna i Partizan će Novosađane dočekati pred navijačima.
Komisija je na sednici održanoj u poslepodnevnim časovima ukinula suspenziju stadiona u Humskoj.

"Preovladao je stav da Saša Ilić zaslužuje oproštaj kakav dolikuje... Partizanu će kaznu od jednog meča pred praznim tribinama odraditi na prvom narednom zvaničnom meču", piše u Sportskom žurnalu, koji je prvi preneo vest o ukidanju suspenzije.

Partizanov "22" odlazi u istoriju: Lazare, igraj duže!

Cena ulaznica za sve tribine biće simbolična - 22 dinara, saopšteno je iz Partizana. Biće otvoreni jug, sever, istok i zapad. Sezonske ulaznice važe za ovaj meč, a deca do 7 godina mogu ući na stadion u pratnji roditelja, ali moraju da imaju ulaznicu.

Utakmica 37. kola Superlige između Partizana i Proletera igra se u nedelju od 18 časova.

MONDO TV INTERVJU: SAŠA ILIĆ

Izvor: YouTube/MONDO

Povezano

Sve vesti