mondo.rs

Vozači očekujte popodne kišu u Banatu i istočnoj Srbiji

Autor:

Zbog mnogobrojnih radova na putevima, računajte i na formiranje kolona i usporeni saobraćaj na tim deonicama.

0
A- A A+
novi sad pljusak, kiša, nevreme Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prema najavama meteorologa, povremeno jače pljuskove treba očekivati u popodnevnim i večernjim satima na području Banata, Pomoravlju i istočnoj Srbiji. Zbog toga, ako naiđete na deonice zahvaćene jačom kišom, koji mogu uzrokovati i slabiju vidljivost, smanjite brzinu i obavezno povećajte odstojanje između vozila.

Ovakvo vreme donosi i druge opasnosti, koje ovakvo vreme donosi, poput odrona kroz stenske useke, kao i oštećenja na kolovozu koji mogu biti ispunjeni vodom.

Sa prvim popodnevnim satima očekuje se i pojačanje saobraćaja, karakteristično za kraj vikenda, pa će vozačima biti potrebna puna pažnja za volanom.

Zbog mnogobrojnih radova na putevima, računajte i na formiranje kolona i usporeni saobraćaj na tim deonicama.

Počeli su radovi na magistralnom putu između Kladova i Brze Palanke, koji će trajati do septembra sledeće godine. Saobraćaj će se u zoni radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sutra počinju radovi u Ovčar Banji na redovnom održavanju kolovoza zbog kojih će saobraćaj biti usporen za mogućim povremenim potpunim obustavama saobraćaja u trajanju od 15-20 minuta.

Između Batočine i Pojata, na autoputu Beograd – Niš, popravlja se oštećeni kolovoz, pa se saobraćaj u oba smera odvija samo preticajnim trakama.

Usporena vožnja očekuje vozače i na Ibarskoj magistrali kod Meljaka.

Na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja, a ista je situacija na graničnim prelazima, kako za putnička, tako i za terenta vozila, saopštio je AMSS.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagramstranicama.

Povezano

Sve vesti