mondo.rs,Tanjug

"Velika vest, nastavićemo da se borimo"

Autor:

Ovo je velika vest, nastavićemo da se borimo, izjavio je u nedelju uveče direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić povodom pobede Srpske liste na izborima za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova.

40
A- A A+
Marko Đurić Foto: FOTO TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC/bb"Ovo je propast i neuspeh onih koji su pozivali na bojkot ovih izbora i propast nastojanja Prištine da, kandidujući Albance u sredinama gde preko 90 odsto čine Srbi, preuzmu kontrolu nad severom", rekao je Đurić na konferenciji za novinare u Beogradu.

"Naši ljudi, naši sunarodnici na Kosovu i Metohiji svojim glasovima sačuvali su svoja ognjišta, pokazali su odgovornost prema državi Srbiji i beskrajnu ljubav i spremnost da se i u nemogućim uslovima prepoznaju šta je odgovorna i ozbiljna politika koju su danas podržali", naveo je Đurić.

"Večeras se kao retko kad potvrdila poslovica da 'Samo sloga Srbija spasava'", naveo je Đurić.

Đurić je čestitao svim sunarodnicima i sugrađanima uspeh na izborima.

"Nastavićemo da se borimo, nema opuštanja. Ova pobeda je nova odgovornost da se radi još više i bolje", zaključio je Đurić.

Kandidati Srpske liste pobedili su na vanrednim izborima u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, nezvanični su prvi rezultati izbora.Povezano

Sve vesti