Predrag Vujić,Vladimir Sukdolak,Goran Sivački,mondo.rs

Saša Ilić - knedla u grlu i veliko hvala svima! (VIDEO)

Šta je kapiten Partizana rekao posle utakmice sa Proleterom... Pogledajte i emotivan oproštaj navijača od legendarnog kapitena crno-belih.

1
A- A A+

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Pojavio se Saša Ilić nasmejan pred kamerama Arene sport posle utakmice sa Proleterom i igračkog oproštaja od Humske. Međutim, vrlo brzo mu je "knedla zastala u grlu", a oči se napunile suzama.

"Sada mi je malo lakše. Najupečatljiviji momenat današnje utakmice je bio kada sam sa sinom Nikošom trčao krug i kada sam video da deca koja skupljaju lopte plaču. To mi daje snagu da verujem da će neko od njih krenuti mojim stopama", rekao je Ilić.

VATROMET ZA SAŠU ILIĆA

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Bio je kapiten Partizana spremio i govor, ali je znao da neće imati snage da ga izgovori pred navijačima. Učinio je to pred kamerama.

"Spremao sam govor, ali sam znao da to ne mogu da iznesem. 'Ajde… Zahvalio bih se svim navijačima Partizana koji su me sve ove godine bodrili i nosili, svim trenerima od najmlađih kategorija, svim saigračima, koji su delili lepe i manje lepe momente sa mnom kroz karijeru, da se zahvalim svojim roditeljima i sestri jer su me naučili da volim Partizan i na kraju da se zahvalim mojoj Tijani, Nikši i Nevi, jer bez njih ne bih ovoliko trajao", završio je Saša Ilić.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

PESMA I BAKLJADA ZA SAŠU ILIĆA

Izvor: MONDO/Predrag Vujić


POČASNI KRUG SAŠE ILIĆA

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

GOLOVI PARTIZAN - PROLETER, OPROŠTAJ SAŠE ILIĆA i IZJAVA

Izvor: TV Partizan/YouTube

FOTOGRAFIJE


JOŠ JEDNA FOTO-GALERIJA

Povezano

Sve vesti