mondo.rs

"Nisam je ošamario, ona je mene pljunula"

Autor:

Oglasio se glumac koji je navodno ošamario balerinu Narodnog pozorišta

"Nisam je ošamario, ona je mene pljunula" Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Domaći mediji prenose da je glumac Tanasije Uzunović (77) sinoć u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao incident kada je jednoj balerini udario šamar.

Pink televizija je jutros objavila da je glumac "rukom udario balerinu D.K. (31) posle čega je pozvana policija".

Protiv njega je poneta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog narušavanja javnog reda i mira.

Sada se oglasio Uzunović i rekao da NIJE ošamario balerinu, koja je inače vlasnica bifea u kojem se navodni incident odigrao:

"Došao sam da odigram predstavu 'Put u Damask'. Bila je strahovita buka. Slavili su zaposlenje u Narodnom pozorištu. Zamolio sam da se utišaju. Oni su igrali po stolovima. Jedan lekar je gledao predstavu i zamolio je da ga sačekam. Nije mogao da uđe u klub. Bila je odlična predstava. Hteo sam da počastim. Bilo mi je žao. Nije prvi put da se dešava u NP. Ostalo je sve isto. Napravili su autobusku stanicu i splav. Zamolio sam kelnericu da se smiri. Došla je gazdarica pijana. Mojih kolega nije bilo mnogo i zamolio sam smanje buku. Ovo je Narodnog pozorište. Pljunula me je. I rekla mi je ti ne znam koliko ja plaćam zakup i nećeš ti da mi govoriš. Sklonio sam je", rekao je rekao je Uzunović za "Kurir" i dodao:

"Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo. U mojih 77 godina sa operacijom srca i nemam nameru da nikog udaram. Bio sam zgrožen time što se dešava u klubu Narodnog pozorišta. To nije nivo jednog nosioca kulture. Ljudi izbegavaju da dođu tu jer ne znam šta će se desiti. Čekao sam ćerku da dođe po mene i idem kući. Preko puta je kafić koji se zove Teatro, a svi glumci sede tu. Platio sam i krenuo kući. Hvala kelnericima koje su bile tu dobijale su uvek dobar bakšiš. Ovo mi se nikad nije desilo. Ona mi je rekla kad sam je odgurnuo i 'sad ću da ti Jebem majku'. Kad sam sišao dole sedela je s portirima. 'Gde ćeš kad ti dođe policija'. Sačekao sam ih u kafiću preko puta. Dao sam im svoje podatke".

Povezano

Sve vesti