Telekom Srbija,Promo

Nova NAJ ponuda mts banke (VIDEO)

Autor:

Pre čitanja ovog teksta pripremite šećer i vodu, možda vam zatrebaju...

1
A- A A+
mts banka Foto: mts/promo

Ako koristite bar dve bankarske usluge, bolje da odmah sednete i pripremite vodu i šećer.

Za svaki slučaj, kada počitate kako izgleda nova ponuda mts Banke, možda će vam zatrebati. Gotovo svako od nas koristi više bankarskih usluga kao što su tekući račun, dozvoljeno prekoračenje, kreditnu karticu, ili ima još i neki kredit.

Svaka od tih usluga se posebno i naplaćuje. Zar ne bi bilo bolje da se plaćaju u paketu i da nas koštaju manje?

mts Banka je zato za svoje klijente pripremila ponudu NAJ Paketa koji je jedinstven po kombinaciji proizvoda, pogodnosti i cene. Uključuje Račun Plus, Dozvoljeno prekoračenje, Kreditnu karticu po izboru i Gotovinski, odnosno refinansirajući kredit.

Račun Plus predstavlja prvi korak za otvaranje Paketa. Može da se otvori online, u mts poslovnici ili ekspozituri mts Banke, a prvih 6 meseci nema naknade za mesečno održavanje.

Zatim, uz tekući račun se dobija Dozvoljeno prekoračenje sa zaduženjem do 1,5 zarade. Kod kreditnih kartica klijent može da bira između Dine i Mastercard, s tim da Mastercard kreditna kartica omogućava kupovinu do 24 rate, i to na način da klijent sam vrši podelu i bira broj rata. I najvažnije, Gotovinski, odnosno refinansirajući kredit nudi 3 kamatne stope za različite periode otplate: 5% za period do 12 meseci, 6,5% za period od 12 do 59 meseci i 7,95% za period od 60 do 95 meseci.

Iznos kredita je do 2,5 miliona dinara, a kredit je bez troškova obrade.

Izvor: mts

Jednim potezom, odnosno jednim procesom predavanja dokumentacije dolazite do više izvora sredstava sa kojima možete da raspolažete prema svojim željama. Ovakav proizvod štedi ne samo troškove već i dragoceno vreme, omogućavajući korisnicima da finalno dobiju najpovoljnije uslove za sve proizvode.

Detaljnije informacije možete dobiti u ekspoziturama mts Banke, pozivom Kontakt centra 0800 103 103 ili na sajtu www.mtsbanka.rs

Povezano

Sve vesti