mondo.rs

DRŽAVNI SLUŽBENIK: "Niko nije znao ko sam" (ANKETA)

Autor:

Poslednja epizoda hit serije "Državni službenik" bila je jedna od najupečatljivijih - ONA je razlog! Vaja Dujović otkriva MONDU kako se osećala kada su joj govorili "baš ti je divan lik".

DRŽAVNI SLUŽBENIK: "Niko nije znao ko sam" (ANKETA) Foto: YouTube/mts Tvoj svet

Serija "Državni službenik" koja se emituje na SuperStar kanalu oduševila je gledaoce scenarijom, akcionim scenama i "superherojima koji to nisu".

U moru odličnih likova koji su nam doneli zaplete i iz nedelje u nedelju otkrivali mračne tajne, teško je izdvojiti samo jednog - gledali vi u Žarka Lauševića i pitali se "šta radi Ilija", smejali se Jezdićevim komentarima i ujedno zazirali od svega što je spreman da uradi, divili se "čoveku" Lazaru kojeg je maestralno dočarao Milan Marić i posmatrali svet Milojevićevim ili Bakračevim očima... uvučeni ste u svet Službe i intriga.

Zato nećemo izdvojiti nijednog od njih - izdvojićemo NJU.

Najveći šok u seriji!

Upoznali ste je u prvoj epizodi. Supruga, majka, glas razuma... Ana. Ženu i majku koja nas je "navukla" da joj poverujemo i koja je sve uradila "kako treba" - ljubomorisala, zvocala... igra Vaja Dujović. I, Vaja je za sada - ne znamo šta nas još čeka do kraja - najveće iznenađenje u seriji!

Ko je gledao pretposlednju epizodu video je da se Lazaru zbog oslobađanja Hameda sprema "penzija" - u prošloj i kako Miloje govori "trebalo je da te penzionišem kada si odao poziciju". Trebalo je da nam bude jasno zašto je u svom tom Milojevom dranju Lazar postavio samo jedno, naizgled beznačajno pitanje - "ko je pisao izveštaj?".

Stvarno?!.

Uglavnom, nema više straha da ćemo vam spojlovati bilo šta - ANA JE TA! Ana radi za Službu i Ana je pisala izveštaj o Lazaru, suprugu, čoveku s kojim ima dete. Sve vreme nas je "lagala", ali ne brinite, nismo jedini.


Videli ste Lazarevu reakciju u seriji, a sada smo zamolili glumicu koja nas je šokirala u prošloj epizodi Vaju Dujović, da nam "odgovori na par pitanja". Prvo je - da li joj je odmah, na početku snimanja, otkrivena "tajna".

"Naravno da sam od samog početka, odnosno čitanja scenarija znala da ne igram samo ženu, majku i domaćicu, nego ženu koja je zaposlena u detašmanu službe, što je bilo jako inspirativno za građenje lika i samu igru".

Ona je znala, ali... "Nikome nisam smela da govorim šta igram, što je takođe bilo jako uzbudljivo"! Pogotovo kada je počelo emitovanje, a ljudi su mi govorili: 'Divan ti je lik, prava žena i majka...".

Sada kada smo videli da nas je sve prevarila, morali smo da je pitamo kakvi nam se još šokovi spremaju do kraja "Državnog službenika":

"Do kraja serije će biti vrlo napeto. To je jedino što mogu da kažem! Iskreno, i ja jedva čekam da pogledam kako je ispalo".

Do sledeće epizode i nekog novog šoka, pogledajte MONDOPop emisiju s "Lazarom":

Izvor: MONDO/Jelena Đurović

Povezano

Sve vesti