mondo.rs

Savić i Stojković o tribinama: Želimo da vodimo i decu

Autor:

Kapiteni Crvene zvezde i Partizana nadaju se danima kada će mirne glave moći da pošalju naslednike na stadione.

Savić i Stojković o tribinama: Želimo da vodimo i decu Foto: MN Press

"Večiti derbi" srpskog fudbala poznat je širom sveta po svojoj atmosferi. Nažalost, pored odličnog navijanja, tu su i incidenti...

Proteklih godina više puta smo svedočili huliganskim pirovima kada igraju Crvena zvezda i Partizan, koji će se ponovo sastati u četvrtak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici finala Kupa Srbije.

Upitani da li bi pustili svoju decu da sama idu na derbi, Vujadin Savić i Vladimir Stojković dali su odgovore koji nisu neočekivani, već zabrinjavajući.

Izvor: MONDO/V. Sukdolak

"Voleo bih da što više dece dolazi na stadion, ali ja sam prvi koji supruzi i deci neću dozvoliti da dođu na utakmicu, jer želim da tokom meča razmišljam samo o onom na terenu. Ali, verujem da nas čekaju lepša vremena, jer je bezbednost u poslednje vreme poboljšana i sve je manje problema i incidenata na tribinama", rekao je štoper crveno-belih.

"Kao ocu troje dece bi mi bilo drago da mogu same da ih pošaljem na derbi da znam da se neće pokačiti, dobiti batine. Tome treba da težimo, to je san svakog oca", istakao je golman crno-belih.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti