mondo.rs

Whitesnake se "seli" na Taš!

Autor:

Umesto na Gitarijadi u Zaječaru, slavne rokere slušaćemo na Tašmajdanu!

19
A- A A+

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima, legendarni Whitesnake, nastupiće 27.juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svetske ''Flesh & Blood'' turneje.

Whitesnake proslavljaju 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

''Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!'' naglašava čuveni pevač David Coverdale.

Whitesnake će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova ''Here I Go Again'', ''Is This Love'', ''Fool For Your Loving'' i ''Ain't No Love In The Heart Of The City'', izvesti i numere sa novog albuma ''Flesh & Blood'' -- ''Shut Up And Kiss Me'', "Trouble Is Your Middle Name'' i ''Hey You, You Make Me Rock''.

"S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe Whitesnake na Gitarijadi, promoter je doneo odluku da premesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je Whitesnake održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine. Izvinjavamo se svim fanovima u Srbiji zbog novonastale situacije i nadamo se da se vidimo u Beogradu 27. juna," saopštila je kuća "Long play".

Ulaznice za Whitesnake koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima i sajtu Tickets.rs, po sledećim kategorijama -  Fan pit (3.500 dinara), parter i tribine (2.500).

Izvor: YouTube/emimusic

Povezano

Sve vesti