mondo.rs,mondo.ba

HIT: Čelniku ABA lige stavili "kandžu" (FOTO/VIDEO)

Autor:

Komična situacija danas u Banjaluci, gde se održava sednica Skupštine ABA lige.

HIT: Čelniku ABA lige stavili "kandžu" (FOTO/VIDEO) Foto: MONDO/Goran Arbutina

Zbog neplaćenog parkinga u Banjaluci prvi je "stradao" automobil kojim je došao potpredsednik ABA lige Domagoj Čavlović, a pre nego što su blokirana i ostala vozila učesnika Skupštine regionalnog takmičenja, intervenisali su organizatori.

Dok je sednica Skupštine ABA lige bila u toku, radnici "Parking servisa" u Banjaluci radili su svoj posao. Na automobilu zagrebačkih registracija stavili su blokadu, odnosno "parking lisicu" na točak i praktično su "zarobili" vozilo zbog nepropisnog parkiranja.

Na šoferšajbni je bila zakačena i kazna - 30 konvertibilnih maraka (15 evra). Inače, u ovoj zoni parkiranja celodnevna karta iznosi 3 KM (1,5 evra).

parkiranje, kazna za parkiranje Foto: MONDO/Goran ArbutinaStavljanje blokade na točak vozila je redovna procedura u Banjaluci za neplaćeni parking.

Uprava banjalučke Akvane objasnila je službenicima parking servisa da su u pitanju vozila učesnika Skupštine ABA lige i da je za njih predviđeno besplatno parkiranje. Ubrzo nakon toga, vozilo je odblokirano, a ostalima oprošteno neplaćanje parkinga.

POGLEDAJTE

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Skupština ABA: O Grcima, Izraelcima, finalu... (VIDEO)

Povezano

Sve vesti