mondo.rs

Rešio da svima dokaže da je manijak!

Autor:

Posle priče o vezi sa tinejdžerkom, nova bizarna ispovest slavnog muzičara!

Rešio da svima dokaže da je manijak! Foto: YouTube/Moby

Muzičar Moby nastavlja da šokira javnost "priznanjima" iz svoje autobiografije "Then it fell apart".

Posle bombastične priče o vezi sa Natali Portman, u trenutku kada je oskarovka imala samo 18 godina, stiže nova ispovest Ričarda Melvila! Ovoga puta, vezana za Kristinu Riči.

"Došla je na moj koncert, sama je našla put do bekstejdža, a ja sam počeo da je nalivam šampanjcem. Posle smo izašli, plesali smo i još pili, a onda završili u mojoj sobi gde smo se strastveno ljubili," napisao je muzičar.

Nekoliko detalja ove priče je sumnjivo. Najpre, Moby tvrdi da ga je opčinila "Kristinina blistava crna kosa", iako je glumica tada bila plava. Zatim navodi da ju je tada prvi put video, iako su zajedno snimali spot za njegovu pesmu "Natural blues" nekoliko meseci ranije.

Izvor: YouTube/Moby

I konačno, Moby navodi da je Kristinu, kako sam kaže, "nalivao šampanjcem" iako je glumica tada imala 20 godina, što znači da nije smela da pije po zakonu.

Portmanova je, inače, demantovala da je bilo šta imala sa muzičarem, a PR služba Kristine Riči nije se još uvek oglasila. Moby je u knjizi napisao i da je bio u šemi sa Lanom del Rej, koja takođe još uvek nije komentarisala njegovu priču.

Povezano

Sve vesti