mondo.rs,Telekom Srbija

"Agenti" biraju najbolje scene pred finale! (ANKETA)

Zvezde serije "Državni službenik" pred finale otkrivaju svoje omiljene scene - koja je na vas ostavila najjači utisak?

"Agenti" biraju najbolje scene pred finale! (ANKETA) Foto: YouTube/screenshot/mts Tvoj svet

Kraj spletkama, intrigama i izdaji je blizu.

Za koji dan ćemo saznati da li je aktivirana bomba na Kalemegdanu i ako jeste, da li su svi preživali napad. Ujedno, imamo samo 45 minuta da otkrijemo zašto su ubijeni Karadža, Radmilović, Rabrenović i Todorović.

Ko je najjači lik u seriji? ANKETA

Priznaćete da dugo nismo pogledali seriju kao što je "Državni službenik" - tragom svetskih ostvarenja i mi smo dobili priliku da zavirimo u svet intriga, ali i pogledamo odlične akcione scene i malo kože.... Videli smo kako se smešta uz pomoć prijateljica noći i koliko je lako ubiti pretpostavljenog.

Zato smo pitali glavne junake "Lazara i Anu", odnosno Milana Marića i Vaju Dujović da otkriju koja od ovih scena im je najbolja, a koja ih je najviše šokirala:

"Omiljena scena je ona sa Berčekom u parku, a preokret to što se saznalo da i Ana radi za Službu", rekao je Milan Marić i podsetio na scenu s Aleksandrom Berčekom, odnosno Smiljanom Vučetićem.

S njim se slaže i "Ana": "Omiljena scena u seriji kao i neočekivani obrt mi je kada Lazar sazna da ga je Ana izdala. Bilo je jako uzbudljivo počevši od čitanja, preko snimanja te scene, a onda i reakcija gledaoca".

"Niko nije znao ko sam"

Glumac Radovan Vujović, popularni Bakrač, nije mogao da izabere "jednu omiljenu scenu".

"Ima ih dosta... razne scene sa Slavkom i scene sa Hamedom". Iako na Milojevoj strani, "Bakrač" se složio s "Lazarom" u sceni koja ga je najviše iznenadila: "Kada Lazar otkrije da i njegova žena igra igru!".

Čuli ste Milana, Vaju i Radovana, sada ćemo zamoliti vas da uradite što i oni i izaberete scenu koja vas je najviše šokirala – u odgovorima ćemo vam ponuditi brutalne likvidacije, scene vođenja ljubavi, ali i narodnjake! Izvolite, recite nam…


Pogledajte MONDOPop s "agentom Lazarom":

Izvor: MONDO/Jelena Đurović

Milan Marić o "Državnom službeniku" i "Žmurkama" VIDEO

Seriju "Državni službenik" gledajte nedeljom u 21 čas na kanalu SuperStar TV, jednom od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat. Subotom je repriza na Pinku, u istom terminu.   

Povezano

Sve vesti