mondo.rs

I Mega domaćin ABA utakmica u Beogradu!

Autor:

Posle pet sezona u Sremskoj Mitrovici i jedne u Smederevu, košarkaši Mege će rivale u ABA ligi od jeseni dočekivati u prestonici.

10
A- A A+
mega Foto: MN Press

Od sezone 2019/20, Beograd će imati još jednog predstavnika u ABA ligi! Uz Crvenu zvezdu mts, Partizan i FMP Železnik, u glavnom gradu goste će dočekivati i Mega.

Posle pet sezona u Sremskoj Mitrovici i jedne u Smederevu, košarkaši Mege konačno će biti domaćini u pravom smislu te reči.

"U ime košarkaškog kluba Mega Bemax želeo bih da se zahvalim građanima i našim navijačima u Sremskoj Mitrovici na svoj podršci koju su nam pružali u ovih pet sezona i sa kojima smo postigli najveće uspehe, verujem da smo im se odužili našim igrama na terenu. Takođe želim da se zahvalim Gradskoj upravi Sremske Mitrovice, direktoru i svim zaposlenima u hali PSC Pinki na besprekornoj saradnji koju smo imali tokom svih ovih godina. Nadam se da će navijači koje smo stekli u Sremskoj Mitrovici nastaviti da bodre naš klub, a mi ćemo kroz buduće akcije pokazati da ih nismo zaboravili", naveo je Megin generalni menadžer Goran Ćakić.

Mega u Superligi rivale dočekuje u svojoj hali "Mega Faktori", ali još ostaje da se precizno definiše u kojoj dvorani će biti domaćin u regionalnom takmičenju.

Povezano

Sve vesti