Bojana Zimonjić Jelisavac

Najveći izazov za Maraša! (FOTO, VIDEO)

Miloš Biković o nastavku "Južnog vetra" - gledaćemo najpre seriju, a onda još jedan film!

9
A- A A+

Film koji je i zvanično pogledao čitav milion ljudi dobija još dva "dela" - seriju i film!

Autorska i glumačka ekipa "Južnog vetra" otkrila je da ćemo gledati 14 epizoda serije, kao i dugometražni nastavak najvećeg bioskopskog hita 2018. godine.

Vremenski tok ove priče izgleda ovako - posle filma "Južni vetar", gledaćemo seriju koja se na njega direktno nastavlja, a nakon serije drugi deo filma, koji se radnjom nadovezuje na dešavanja iz serije. I serija, i film stižu 2020. godine.

"Južni vetar": Najgledaniji srpski film?

Glavni glumac Miloš Biković rekao je za MONDO da je "Južni vetar", najveći hit prošle godine, postavio visoku lestvicu i da je izazov sada je ne održati, već "prešišati"!

"Zaista smo sa prvim delom filma postavili lestvicu negde relativno visoko za naše uslove. Sada je pred nama izazov, kako to nadmašiti, i produkciono, i glumački, i u svakom smislu," rekao je Biković.

Maraš je završio u zatvoru, Sofija se porodila, šta je najveći izazov pred "omiljenim opasnim momkom" Srbije?

"Izazov za Maraša je taj kako da izađe iz tog sveta, i da postane ponovo normalan čovek. On je od jednog mangupa, nestašnog momka, postao ubica. I kako ćemo ga sada, od ubice i zatvorenika, kriminalca i robijaša, izvući iz tog sveta? I da li je to uopšte moguće," rekao je Biković.

SVE o seriji "Državni službenik"

On je ranije na konferenciji za medije rekao da ekipa izvanredno sarađuje, da se, zbog snimanja prvog filma, dovoljno poznaje da zna ko bi koga trebalo da "pritisne u bolnu tačku" da bi se dobio željeni rezultat. A taj razultat pogledalo je već milion ljudi!

"Glumački posao je zbog toga i zanimljiv - vi nekada pročitate scenu, onda dođete na set, i kada vam partner odgovori, otkrijete da ta scena krije mnogo više, nego što ste mislili. Nekada vam nešto što je delovalo jednostavno, bude teško, a opet za nešto što ste mislili da je teško, ispostaviće se da je jednostavno," rekao je Biković.

Ekipa je nedavno snimala scene u Zabeli, a Biković, kao i režiser Miloš Avramović, rekli su da su veoma zadovoljni materijalom do sada, da im predstoji još nekoliko meseci snimanja i da ćemo "Južni vetar" opet gledati 2020. godine.

Pogledajte!

Izvor: MONDO

%MCEPASTEBIN%

Povezano

Sve vesti