mondo.rs

Holivudski glumac na suđenju za ubistvo!

Autor:

Zamalo da nagrabusi...

2
A- A A+
7. 2. 1978. Ešton Kučer Foto: YouTube/screenshot/TheEllenShow 7. 2. 1978. Ešton Kučer

  Ešton Kučer je nedavno bio jedan od svedoka na suđenju za ubistvo prijateljice Ešli Elerin, koju je 21. februara 2001. godine najverovatnije ubio Majkl Garguljo, osumnjičeni.

Ipak, zamalo je glumac završio na mestu osumnjičenog, a kasnije se ispostavilo da je i video krv u njenom stanu.

Njih dvoje su imali dogovoren izlazak na večeru, ali Ešli (22) se nikada nije pojavila jer je izbodena 47 puta nožem u svom stanu i ubijena. Ešton ju je zvao u više navrata kada se nije pojavila na dogovorenom mestu, a onda otišao i do njenog stane. Pokucao je na vrata, ali kada nije bilo odgovora, pretpostavio je da je "ispaljen" i otišao.

Tom prilikom je ostavio otiske prstiju na kvaci, potpuno nesvestan da se unutar stana odigrao zločin. "Moji otisci su bili na vratima i počeo sam da paničim. Zamolio sam policajca da mi dozvoli da objasnim šta se dogodilo", rekao je glumac tokom svedočenja.

Udario paparaca kolima! (VIDEO)

Kučer je saznao tek kasnije o smrti prijateljice i policija ga je ispitala tada. Kada je kucao na njena vrata, provirio je kroz prozor i video nešto za šta je pomislio da su fleke od crnog vina na podu - ispostavilo se da je najverovatnije video lokvu krvi.

Osumnjičeni, Garguljo, je bio majstor za klima uređaje i obezbeđenje jednog kluba, a upoznao je Elerin ispred njene kuće godinu dana pre ubistva. Njeni prijatelji su posvedočili da je potom u nekoliko navrata dolazio nepozvan u njen dom, a sumnja se da Ešli nije jedina njegova žrtva, već da ima mnogo više žena koje je ubio. Ešton Kučer je samo jedan od mnogih svedoka koje će tužilaštvo zvati da daju izjave.

Povezano

Sve vesti