mondo.rs

NEMA pomirenja! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Jelena Karleuša nije se pojavila na suđenju sa fudbalerom, preko advokata poručila da ne želi pomirenje.

5
A- A A+

Pevačica Jelena Karleuša nije se danas pojavila u Prvom osnovnom sudu, gde se protiv nje vodi proces po tužbi Ognjena Vranješa.

"Okrivljena je obaveštena od strane policije i nije se pojavila, samim time stvoreni su uslovi za zakazivanje glavnog pretresa. Ognjen ne želi da se miri, i njen branilac je rekao da ona ne želi pomirenje", rekao je advokatima pravni zastupnik fudbalera, koji je nosio dresove banjalučkog Borca, Crvene zvezde, kruševačkog Napretka, moldavskog Šerifa, ruskog Krasnodara, atinskog AEK-a, briselskog Anderlehta.

Karleuša se odlučila na taktiku "pravim se mrtva", ali to neće moći da traje doveka. 

"Moraće da dođe na glavni pretres, osim ukoliko ne opravda izostanak, ali ne može da u nedogled opravdava odsustvo. Ovo je taktiziranje i odugovlačenje. Postoje mere za obezbeđivanje prisustva okrivljenog, poziv, pa naredna za privođenje, i najteže - određivanje pritvora. Ne verujemo da će do toga doći", rekli su Ognjenovi advokati.

Sledeće ročište zakazano je za 4. jul u 14 časova.

Vranješ je došao na sud, i nije želeo da daje izjave. Na pitanje da li dolazi Jelena, kratko je odgovorio "pitajte nju".

Ognjen je Jelenu tužio za povredu ugleda i časti nakon skandala koji je prodrmao region. Udata pevačica je navodno slala fudbaleru svoje obnažene fotografije, a nakon njihovog objavljivanja, Jelena je na Facebooku objavila "otvoreno pismo" u kojem je raspalila po fudbaleru.

Vranješ je tada protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, a u privatnoj krivičnoj tužbi naveo da ga je Jelena uvredila otvorenim pismom na Facebooku.

Pogledajte šta je Jelena ranije rekla za MONDO TV!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti