mondo.rs

Vaterpolisti se trkaju s vremenom, a vi polako po karte

Autor:

Bliži se završnica Svetske lige na Tašmajdanu. Zlatni "delfini" igraće za važnu nagradu - vizu za olimpijske igre.

Vaterpolisti se trkaju s vremenom, a vi polako po karte Foto: Mondo/Goran Sivački

Selektor srpske vaterpolo reprezentacije, Dejan Savić, okupio je svoje izabranike na bazenu "Milan Gale Muškatirović", na početku priprema za završni turnir Svetske lige u Beogradu (18-23. jun).

"Delfini", olimpijski i evropski šampioni, došli su na Dorćol u krnjem sastavu i u nekoliko etapa će postajati brojniji, sve do 12. juna, kada se očekuje da počne poslednja faza priprema za turnir na bazenu Sportskog centra "Tašmajdan".

Ulog je poznat, jer će pobednik izboriti vizu za Olimpijske igre u Tokiju i zato Savić i ekipa užurbano rade i nemaju mnogo vremena, za razliku od navijača koji će od subote moći da kupe pojedinačne ulaznice za mečeve finalnog turnira.

U ovom trenutku, pod komandom selektora na "Galetu" rade Dimitrije Rističević, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Viktor i Strahinja Rašović, Đorđe Lazić, Nemanja Vico, Ognjen Stojanović, Lazar Dobožanov i Sava Ranđelović. Od 3. juna ekipi će se pridružiti Miloš Ćuk, Nikola Dedović i Branislav Mitrović, a zatim će doći još osmorica "delfina".

Prema rečima čelnika Vaterpolo saveza Srbije, organizacija turnira sa nagradnim fondom od 350.000 dolara teče po planu, a važna informacija za sve ljubitelje vaterpola je da će se od subote 1. juna u prodaji naći pojedinačne ulaznice za mečeve Finalnog turnira Svetske lige.

Pojedinačne ulaznice obuhvataće po dve utakmice popodnevnog ili večernjeg programa.

Cene karata za mečeve naše reprezentacije u grupi i u četvrtfinalu, koje će se igrati u večernjem terminu od 21 sat, su 600 (C tribina), 800 (B tribina) i 1000 dinara (VIP tribina), dok ulaznice za mečeve popodnevne sesije koštaju 400, 600 i 800 dinara.

Ulaznice za polufinale i finale su 1000, 1200 i 1800 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket vision-a kao i putem sajta www.tickets.rs.

Povezano

Sve vesti