Promo

Prijavi se i postani Cosmo Influencer Star

Autor:

Ako imate više od 3.000 pratilaca i uticajni ste na društvenim mrežama, prijavite se na takmičenje i osvojite titulu Cosmopolitan Influencer Star.

Prijavi se i postani Cosmo Influencer Star Foto: Cosmo/Promo

Planetarno popularno takmičenje Cosmopolitan Influencer Awards ove godine biće održano prvi put u Srbiji.

Ova takmičarska manifestacija počeće 1. juna, a veliko finale imaće u decembru kada će se pobednik naći na naslovnoj strani magazina "Kosmopoliten" (Cosmopolitan).

Tokom leta na sajtu Cosma trajaće glasanje za najbolje influensere, o kojima će odlučivati i posetioci sajta i stručni žiri, a na jesen će na glamuroznoj zabavi biti proglašeni i pobednici.

Pravila takmičenja su jednostavna: ako želite da postanete uticajni na društvenim mrežama, imate između 18 i 35 godina i više od 3.000 pratilaca na Instagramu, vreme je da se priključite novom projektu Cosmopolitan Influencer Awards 2019 powered by Avon!

Biće nagrađeni najpoznatiji srpski influenseri u šest kategorija - Beauty (lepota), Travel (putovanja) Fashion (moda), Food (hrana), Lifestyle (stil života) i Insta Man, a titula u sedmoj kategoriji Cosmo Influencer Star rezervisana je možda baš za vas!

Potrebno je da popunite formular, napravite kreativnu fotku ili video sa štampanim izdanjem magazina "Kosmopoliten" i objavite na svojim društvenim mrežama uz tag Cosmopolitan Facebook i Instagram profila, kao i kompanije Avon i hešhtagove #cosmoinfluencers2019, #cosmoserbia i #AVONandCOSMO

Prijavljivanje traje od 1. do 15. juna 2019. godine, a možete se prijaviti OVDE

Povezano

Sve vesti