mondo.rs

Pljušte "prozivke" zbog OVOG videa!

Autor:

Htela da reklamira svoje proizvode, ali sve je pošlo naopako...

Pljušte "prozivke" zbog OVOG videa! Foto: Instagram Kajli Džener

Kajli Džener već neko vreme ima svoju liniju šminke, a sada je u okviru svog brenda napravila i liniju kozmetike. Pored toga što dermatolozi nisu baš oduševljeni pilingom od oraha za koji tvrde da je previše grub za kožu, Kajli je sada sebi napravila još jednu lošu reklamu.

Voditelj Jutarnjeg: "Mala je glupa k'o cigla!"

Naime, ona je objavila video u kojem koirsti svoj proizvod za čišćenje lica, ali je sve pošlo naopako. Na snimku se vidi ova mlada milijarderka kako stavlja proizvod na dlan, zatim počinje da trlja kožu lica, i ono što je najpre svima zasmetalo je to što ovaj proces traje 5-6 sekundi. Inače, dermatolozi tvrde da je potrebno utrljavati proizvode bar 20-30 sekundi pre ispiranja, kako bi sastojci imali vremena da deluju na kožu.

Sad je i zvanično - MILIJARDERKA!

Ali, nije to najveći problem u ovom videu. Na kraju, kada obriše lice, vidi se peškir prljav od pudera – dakle, reklamira proizvod za čišćenje lica koji joj očigledno nije očistio lice.

Iako se Kajli kune da je upravo ovaj proizvod zaslužan za njenu čistu kožu, ljudi baš i nisu ubeđeni, pa je sada prozivaju na društvenim mrežama.

"Zamisli da kupiš proizvod za čišćenje lica od osobe koja ne zna da očisti lice kako treba", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Izgubili milijardu zbog Kajli Džener!

Povezano

Sve vesti