mondo.rs

Frontmen Legendi napušta bend!

Autor:

"Vreme je da se pokažem kao solista"

Frontmen Legendi napušta bend! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Grupa Legende

Pevač grupe Legende, Ivan Milinković, posle dugogodišnje saradnje sa pomenutom grupom otpočinje samostalnu karijeru i napušta bend.

"Tačno je, vreme je da se pokažem kao solista, da raskoš muzičkih potencijala darujem ljubiteljima muzike i onima koji vole moj način interpretacije. Solo karijeru dugujem publici, najbližima i sebi. Sve ono što nisam mogao kao član grupe, želim u novom ruhu, da 'uselim' u srca publike", istakao je Ivan u zvaničnom saopštenju.

On je već objavio dve nove numere kao solo izvođač - "Ibar ust’o protiv brega", koju je uradio u saradnji sa Dejanom Petrovićem i Big Bendom, i "Svenuće dunje", modernu verziju sevdaha.

Pevač udario staricu kolima!

"Dosadašnjim radom navikao sam publiku na kvalitet, time sam se vodio i pri odabiru pesama, koje ću u narednom periodu predstaviti publici. Biće to nešto neočekivano, žanrovski raznoliko uz vrhunsku produkciju. Svaka nota biće protkana emocijom koju ću, nadam se, uspešno preneti publici", zaključio je pevač.

Električni orgazam: Slučajno legende! (FOTO,VIDEO)

Grupa Legende osnovana je 1988. godine u Beogradu, kada su objavili i prvi album. Milinković je došao u bend već 1989. godine, a pre toga je bio devet godina u Beogradskoj operi.

Povezano

Sve vesti