mondo.rs

On pijan, ona sponzoruša... Gde li je zapelo?

Autor:

Sećate li se "mortus pijanog" venčanja glumca i šminkerke?

On pijan, ona sponzoruša... Gde li je zapelo? Foto: YouTube/ONEMedia

Glumac Nikolas Kejdž zvanično se razveo od Erike Koiko, s kojom je sklopio brak u Las Vegasu prošlog meseca. Bračna sreća je potrajala TRI DANA, nakon čega je glumac tražio da se brak poništi.

Kejdž (55) je kao razlog poništenja naveo činjenicu da je bio "izuzetno pijan" tokom sklapanja braka, pa nije bio u stanju da pravilno rasuđuje, ali i jednu "pikanteriju". Dodao je da ga je nesuđena supruga obmanula, odnosno da mu pre stupanja u brak nije rekla istinu o svom kriminalnom dosijeu, niti "postojećoj vezi sa trećim licem".

Erika (34) mu je uzvratila zahtevom za alimentaciju!

Ko ne bi rekao DA "ovome"! VIDEO

Koiko je od suda tražila da ne pristane na glumčev zahtev o poništenju braka i navela da je pre sklapanja braka bila u vezi s Kejdžom godinu dana, kao i da ju je glumac nakon prilično javnog razvoda zvao i tražio da se pomire.

Sada "TMZ" prenosi da je sud odlučio da ne prihvati Kejdžov zahtev za poništenje braka, već da brak proglasi važećim pred zakonom. Paru je sud u Njujorku odobrio razvod, a još uvek nije poznato da li je Erika uspela u nameri da glumca odere za alimentaciju nakon tri dana braka.

Povezano

Sve vesti