mondo.rs

Dinamo Zagreb zove Gelora Kangu!

Autor:

Bivši fudbaler Crvene zvezde je meta "modrih" u ovom prelaznom roku nakon odlične sezone u Sparti.

Dinamo Zagreb zove Gelora Kangu! Foto: MN Press

Gelor Kanga (28) bi ponovo mogao da se vrati na Balkan!

Kako prenose hrvatske "Sportske novosti", bivši fudbaler Crvene zvezde će u ovom prelaznom roku biti meta Dinama iz Zagreba, koji ofanzivnog vezistu vidi kao idealnu zamenu za mladog Danija Olma, koga planiraju da prodaju za ogroman novac.

Kanga je Crvenu zvezdu napustio u zimu 2018. godine, kada ga je Sparta iz Praga platila milion evra, a u međuvremenu je njegova cena skočila.

"Sportske novosti" prenoseda će Česi za njega tražiti najmanje 2,5 miliona evra, što je u ovom trenutku previše za Zagrepčane koji će probati da "spuste" cenu, mada ukoliko ponovo naprave bombastičan transfer u inostranstvo - moći će da izdvoje i taj novac za njega.

/ZORAN MAMIĆ NOVI SPORTSKI DIREKTOR DINAMA?/

Gabonac je u dresu Sparte ove sezone odigrao 30 utakmica i postigao 12 golova i zabeležio još sedam asistencija u svim takmičenjima .

Kao fudbaler Crvene zvezde, koga je iz Rusije doveo trener Miodrag Božović, ostavio je dobar utisak i posebno će se pamtiti njegov projektil protiv Krasnodara u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope, ali je često tokom boravka u Beogradu imao i "žute minute".

Povezano

Sve vesti