mondo.rs

Bajern ga želi, on se nećka

Autor:

Nemački reprezentativac u finišu sezone je pao u drugi plan kod Pepa Gvardiole, pa bi za "pravi" iznos novca mogao da ide.

Bajern ga želi, on se nećka Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Kao što većina najboljih nemačkih fudbalera pre ili kasnije završi u Bajernu, takav korak mogao bi da napravi i Liroj Sane (23).

Sedmostruki uzastopni prvak države rado bi u svojim redovima video brzonogo krilo Mančester sitija, ali sam Sane nije siguran da li želi da promeni klub, iako ga je Pep Gvardiola prošle sezone često ostavljao na klupi, dajući prednost Rahimu Sterlingu, Davidu Silvi, Bernardu Silvi...

Nemački mediji pisali su o ponudi "teškoj" 80 miliona evra, što je predsednik Bajerna Karlhajnc Rumenige odlučno demantovao.

"Daleko smo od te tačke. Pre svega on mora da odluči da li vidi sebe u Bajernu. Tek ako odgovor na to pitanje bude pozitivan, možemo da stupimo u pregovore sa Sitijem. Nije sporno da ga smatramo vrlo zanimljivim igračem".

Bavarcima bi dobro došla "sveža krv" nakon što su se rastali sa Riberijem, Robenom, Rodrigezom i Rafinjom, uz potencijalni odlazak Boatenga.

Za sada je na "Alijanc arenu" stigao samo francuski defanzivac Lukas Ernandez iz Atletiko Madrida, koji je koštao 80 miliona evra.

Povezano

Sve vesti