mondo.rs

Saslušana Dea Đurđević

Autor:

Voditeljka, teško povređena u nesreći pre četiri meseca, ispričala šta se dogodilo kobnog dana.

Saslušana Dea Đurđević Foto: ATA Images/Antonio Ahel Dea Đurđević

Dea Đurđević (27), voditeljka Pinka koja je teško povređena u stravičnoj nesreći pre četiri meseca, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu gde se pridružila krivičnom gonjenju vozača autobusa GSP-a koji ju je pokosio.

Domaća štampa prenosi da je voditeljka potvrdila da se ona najpre sudarila sa automobilom kojim je upravljala ženska osoba, i da su obe izašle iz automobila da pregledaju štetu. Nijedna od njih, prenosi domaća štampa, nije stavila trougao za signalizaciju jer se "sve veoma brzo odigralo".

Dea je rekla da se pridružuje krivičnom gonjenju vozača B.J, kojem se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je saslušan u martu i rekao je da je vozilo bilo u redu, ali da je zbog vode i leda proklizao.

Tužilaštvo je zatražilo saobraćajno-tehničko veštačenje i utvrđivanje uzroka nastanka saobraćajne nezgode. Pribavljeni su i snimci okolnih sigurnosnih kamera, kao i izveštaj o tome da li je dežurna služba JP "Vodovod i kanalizacija" bila obaveštena o pucanju vodovodne cevi i izlivanju vode na kolovoz.

Povezano

Sve vesti