mondo.rs

Uhapšen "vampir" u Zaječaru, napadao tokom "akcije"

Autor:

Muškarac (33) saslušan je nakon što su inspektori otkrili da je danima maskiran u utvaru uhodio svoju nekadašnju devojku (46) i njenog novog partnera (60) i plašio ih dok su bili intimni.

Uhapšen "vampir" u Zaječaru, napadao tokom "akcije" Foto: Mondo/ Petar Stojanović

Osumnjičeni iz okoline Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio ovaj par dok su imali seksualne odnose.

Neverovatan slučaj šokirao je zaječarsku policiju, a lov na "vampira" trajao je čitavih 10 dana, piše "Kurir".

"Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac... Ne mogu više ovo da izdržim", ispričala je navodno žena, a njenu priču potvrdio je i njen partner.

Prema rečima izvora, policajci su shvatili da je ovaj par jako uplašen zbog čitave situacije i rešili su da ispitaju šta se zaista događa.

Plašite se vampira? Sava Savanović se "probudio"!


Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u potragu za "vampirom". Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namerno sabotira tokom seksa, te da nije reč ni o kakvom vampiru, kaže izvor "Kurira".

U razgovoru sa meštanima policajci su došli do informacije da je žena ranije bila u vezi sa komšijom.

"Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje - vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, priznao je da je namerno plašio bivšu", kaže izvor.

Uhapšeni "vampir" je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom.

Lestat - najbolji vampir svih vremena

Povezano

Sve vesti