mondo.rs

Plavuša moćnog glasa i legenda osamdesetih! (VIDEO)

Autor:

Pevačica koja je zaslužna za neke od najkultnijih rokenrol pesama, danas slavi rođendan.

Plavuša moćnog glasa i legenda osamdesetih! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/softgelcapsule

Čuvena pevačica hrapavog glasa, Boni Tajler, danas je napunila 68 godina, a svojim hitovima obeležila je muzičku scenu osamdesetih godina prošlog veka.

Svi znaju za "Total Eclipse of the Heart", pesmu koju je objavila 1983. godine, a potom naređala i druge hitove poput "More than a love" i "Making love out of nothing at all".

Izvor: YouTube/bonnietvideos

Pre nego što se proslavila, učestvovala je u jednom muzičkog takmičenju kada je imala 19 godina, ali nije pobedila, već završila na drugom mestu. Prvi uspešniji singl joj je bio "Lost in France".

Pesma "Holding out for a hero" je bila toliko popularna i zahvaljujući tome što je bila deo muzike za film "Footloose".

Izvor: YouTube/Bonnie Tyler

Udala se za agenta za nekretnine Roberta Salivana 4. jula 1973. godine, a iako nikada nisu imali dece, i dalje su u braku i poseduje rančeve s konjima.

Izvor: YouTube/Bonnie Tyler

Pravo ime Boni Tajler je Gejnor Hopking, a rodila se u Velsu 1951. godine. Prvi album je objavila 1977. godine "The world starts tonight", a singl "It's a heartache" iz 1978. godine je bio u top pet pesama kako u Velikoj Britaniji, tako i u Americi.

Rokerka i izgledom i u duši, Boni je zauvek ostavila pečat na rokenrol sceni, a u njenim hitovima uživaju sve generacije.

Izvor: YouTube/softgelcapsule

Povezano

Sve vesti