mondo.rs

Misteriozno i napeto: Još jedan rimejk! (VIDEO)

Autor:

Američka produkcija objavila je trejler za film koji je urađen na osnovu istoimene priče iz Danske.

Misteriozno i napeto: Još jedan rimejk! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Sony Pictures Classics

Objavljen je prvi trejler za rimejk na engleskom jeziku, danskog filma nominovanog za Oskara 2006. godine - "After the wedding", i opet vidimo napetost između troje glavnih aktera.

Ovoga puta, u drami glume Mišel Vilijams, Džulijan Mur i Bili Krudup.

Izabel (Mišel) živi u Indiji gde brine o jednom sirotištu koje nema više dovoljno sredstava i potrebne su im donacije (u danskoj verziji je ovo bio lik muškarca kojege je tumačio Mads Mikelsen). Izabel potom dobija ponudu od Tereze (Džulijan), bogatašice iz Njujorka, koja se nudi da joj pomogne finansijski pod uslovom da Izabela lično dođe u Njujork i upoznaju se.

Pri dolasku tamo, Izabel shvata da Tereza još uvek nije 100 odsto odlučila da donira novac, već je poziva na venčanje njene ćerke kako bi se još bolje upoznale. Tamo dolazi do neprijatne situacije kada Izabel ugleda Terezinog muža Oskara (Bili) i gledaoci dolaze do saznanja da se njih dvoje već poznaju, i da nešto tu nije bilo baš pozitivno...

Situacija eskalira i tenzija raste između njih troje, a Izabela je sumnjičava kada joj Tereza ponudi 20 miliona dolara za sirotište.

U danskoj verziji, Mads glumi Jakoba koji po istom principu kao Izabela odlazi iz Indije nazad u Dansku, jer mu jedan bogataš nudi novac za sirotište pod uslovom da se upoznaju. Tamo saznaje da je žena bogataša njegova nekadašnja najveća ljubav, a veza između njih se loše završila, jer ju je on prevario. Nakon nekog vremena saznaje da je ćerka bogatog para, zapravo njegovo dete za koje nije znao, a da mu bogataš nudi toliki novac u zamenu da ostane da živi u Danskoj, jer ima bolest od koje umire i želi da se on stara o njegovoj ženi i ćerki.

Videćemo koji će rasplet biti u američkoj verziji...

Izvor: YouTube/Sony Pictures Classics

Povezano

Sve vesti