mondo.rs

Zverski pretučena srpska manekenka u Istanbulu

Autor:

T.Đ, koja radi kao foto-model u Istanbulu, zverski je pretukao turski državljanin s kojim je poslednje dve godine bila u emotivnoj vezi i živela u istom stanu.

92
A- A A+
turska manekenka tanja dukić Foto: YouTube/printscreen/Antin Kuntin

  Turski državljanin, čiji identitet nije saopšten, brutalno je pretukao svoju devojku T.Đ, foto-modela iz Srbije, koja poslednjih nekoliko godina radi u Turskoj kao manekenka.

Devojku je nasilnik unakazio u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora, prenosi "Kurir".

Turski mediji su objavili fotografije povređene Srpkinje, koja od zverskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom telu.

Ona je sama prijavila nasilnika policiji, a tamošnjim medijima je objasnila da su njih dvoje u emotivnoj vezi poslednje dve godine, kao i da žive zajedno. 

Devojka iz Srbije brutalno ubijena kod Bona! (VIDEO)

"Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao", ispričala je lokalnim medijima napadnuta Srpkinja.

Ona je ispričala i da se nad njom iživljavao sedam sati, da ju je krvnički udario u glavu, te da se potom onesvestila.

Ona je kazala da se nasilnik nije zaustavio samo na nekoliko udaraca, već da je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

Devojka zverski mučena u stanu u Novom Sadu

"Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji", rekla je T.Đ. o čijim jezivim povredama svedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Izvor: YouTube/Antin Kuntin

Ona je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca.

Osim što u turskim medijima nije objavljen identitet nasilnika, tamošnjoj javnosti i dalje nije poznato da li je policija uhapsila njenog partnera i da li je on dosad procesuiran.

Povezano

Sve vesti