mondo.rs

I Crvena zvezda će biti domaćin u Areni!

Autor:

Najveća dvorana u Srbiji u narednoj sezoni će biti dom dva najbolja košarkaška kluba iz države.

I Crvena zvezda će biti domaćin u Areni! Foto: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda mts će sledeće sezone sve mečeve Evrolige igrati u beogradskoj "Štark Areni", dok će utakmice domaćeg i regionalnog prvenstva igrati kao i dosad u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Naime, na sastanku čelnika crveno-belih i "Arene" odučeno je da će šampion ABA lige u narednoj evroligaškoj kampanji sva domaćinstva imati u dvorani koja ima najveći kapacitet u zemlji.


Zvezda će se nakon jedne sezone pauze u najjačem evropskom klupskom takmičenju, u njega vratiti sa novim domaćim terenom, a jasno je da će čitave sezone moći da računa na veću podršku navijača.

Kao što je poznato, i Partizan je juče potpisao ugovor sa direktorom "Arene" Goranom Grbovićem, i njime je predviđeno da crno-beli budu domaćini u toj dvorani tokom narednih pet godina. Oni će za razliku od svojih najvećih rivala sve svoje mečeve igrati u ovoj hali.

Crveno-beli su i u nekim od svojih prethodnih mandata u Evroligi igrali većinu ili sve utakmice u ovoj dvorani, pa je jasno kako su se čelnici kluba opredelili na taj potez po povratku u "elitu".

Povezano

Sve vesti