Jovan Terzić

Zvezda počela pripreme - pravac Zlatibor!

Autor:

Na spisku Vladana Milojevića za prvu fazu priprema 35 fudbalera.

Zvezda počela pripreme - pravac Zlatibor! Foto: MN Press

Tek nešto više od dve nedelje imali su fudbaleri Crvene zvezde za odmor od najuspešnije postbarijevske sezone, u kojoj su odigrali čak 57 utakmica.

Foto: MONDO/Jovan Terzić

Novo učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona počinje već 9. ili 10. jula, pa je Vladan Milojević odlučio da ekipu okupi tačno mesec dana ranije i odmah je odvede na Zlatibor, gde će narednih šest dana raditi na fizičkoj spremi i zagrevanju za ono što sledi u Austriji (rad na taktičkim detaljima, uz prijateljske utakmice).

Zato je ovo okupljanje srpskog šampiona bilo nešto drugačije nego inače. Umesto na teren, fudbaleri su iz svlačionice ušli pravo u autobus, a trening će imati popodne na Zlatiboru.

Među starosedeocima našlo se nekoliko povratnika sa pozajmica, doduše neki zimus i nisu dolazili na "Marakanu" već su sezonu priveli kraju u svojim doskorašnjim klubovima, a jedini koji je dosad doveden u aktuelnom prelaznom roku je Radovan Pankov, minule sezone standardan prvotimac drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

Crvena zvezda, okupljanje Foto: MN Press

Zbog učešća na Evropskom prvenstvu za mlade deo priprema propustiće Dejan Joveljić, Srđan Babić i Milan Gajić, Nikola Krstović je sa mladom selekcijom Crne Gore, Milan Borjan sa Kanadom na Gold kupu, a Ben stiže tokom dana.

Na Milojevićevom spisku ima i omladinaca koji su tu da stiču iskustvo kroz rad sa prvim timom. Ukupno se nalazi 35 imena.

Povezano

Sve vesti