Vladimir Sukdolak

4 miliona za Rikarda? Partizan nije zadovoljan...

Da li će posle Leonarda još jedan crno-beli golgeter otići u Saudi Arabiju.

4 miliona za Rikarda? Partizan nije zadovoljan... Foto: MN Press

Partizan je 8. juna 2018. godine promovisao Rikarda Gomeša kao novo pojačanje kluba. Posle tačno godinu dana provedenih u Humskoj, najbolji strelac crno-belih u prošloj sezoni, nalazi se pred izlaznim vratima.

Trener "parnog valjka" Savo Milošević najavio je po završetku sezone prodaju stamenog napadača, a ponude za 27-godišnjeg golgetera ne manjkaju u ovom trenutku.

Jedna takva stigla je na adresu Partizana iz Saudijske Arabije. Partizan je pre dve godine završio dobar posao sa Al Ahlijem, kada je ekipi iz Džede prodao Brazilca Leonarda, a Arapi sada žele i Rikarda Gomeša.

VEST IZ AVGUSTA 2017: LEONARDOVA PLATA SVE OBJAŠNJAVA

Izvor: YouTube/Arena sport


Naime, prema našim saznanjima, klub koji trenira hrvatski stručnjak Branko Ivanković spreman je da crno-belima isplati četiri miliona evra za reprezentativca Zelenortskih Ostrva. Međutim, ta cifra za sada nije dovoljna za konačni dogovor, jer u Humskoj smatraju da Rikardo Gomeš vredi barem još milion više.

Rikardo Gomeš je odigrao odličnu sezonu u Partizanu i u potpunosti opravdao očekivanja, jer je na 36 utakmica postigao 20 prvenstvenih golova. Na listi najboljih strelaca Superlige zauzeo je drugo mesto iza Nermina Haskića (24).

U Humsku je stigao kao slobodan igrač, a ugovor sa Partizanom ima do 2021. Ukoliko Beograđani postignu dogovor sa Al Ahlijem, bilo za četiri ili pet miliona, sigurno će dobro profitirati.

Povezano

Sve vesti