mondo.rs

Kolarov u Interu samo pod jednim uslovom

Autor:

Jedna od strana će morati da popusti...

Kolarov u Interu samo pod jednim uslovom Foto: Guliver/Valerio Pennicino/Getty Images)

Antonio Konte je preuzeo Inter i označio nekoliko meta za letnji prelazni rok, a među njima je i "balkanski" tandem iz Rome oko kog nikako ne mogu da postignu dogovor.

Roma "koči" transfer Edina Džeka, za kog ima interesovanja i iz Engleske, dok u "vučici" nemaju ništa protiv da Aleksandar Kolarov napusti klub, ali u čitavoj priči postoji jedna "začkoljica" koja je otkrivena u današnjem izdanju lista "Korijere delo Sport".

Naime, Inter je ponudio Kolarovu dvogodišnji ugovor, ali ne želi da za njega plati obeštećenje, dok Roma ne želi da pusti levog beka besplatno.

Kolarov je već dve godine fudbaler Rome i prethodnu je obeležio sa čak osam golova, ali sa klubom iz Rima ima ugovor na još godnu dana, pa na "Olimpiku" ne žele da raskidaju ugovor s njim dok god postoji mogućnost i minimalne zarade.

Teško je predvideti kojoj količini novca se nada Roma za fudbalera od 34 godine kom ugovor ističe u junu 2020. godine, ali su uporni u tome da zarade.

Nakon obaveza s reprezentacijom Srbije, za koju je Kolarov odigrao na mestu štopera u debaklu od Ukrajine (5:0), očekuje se da će levi bek sesti sa svojim agentom i predstavnicima Intera i Rome i konačno utvrditi kako da se pregovori okončaju uspešno po njega.

Jedna od dve strane će morati da popusti...

Podsetimo, prethodno je otpala mogućnost da Kolarov pojača Crvenu zvezde.

Povezano

Sve vesti