mondo.rs

Provalnici upali u kuću Alvara Morate!

Autor:

Tokom reprezentativne pauze desio se napad na kuću fudbalera Atletiko Madrida, srećom bez povređenih.

Provalnici upali u kuću Alvara Morate! Foto: Aitor Alcalde/Getty Images/Guliver

Dva naoružana muškarca provalila su u dom Alvara Morate u petak dok je fudbaler bio na reprezentativnoj dužnosti na Farskim Ostrvima.

U toku napada u kući su bili njegova žena i dvoje dece, zajedno sa dadiljom, ali na sreću svi su ostali nepovređeni. Provalnici su pretili supruzi, a zatim su iz kuće odneli nakit i brojne vredne stvari, ali se još uvek ne zna šta je sve ukradeno.


Nakon što se Moratina supruga "trgla" iz šoka i pozvala policiju, pljačkaši su već uveliko pobegli i još uvek je u toku potraga za njima.

Sve ovo se desilo u jednom od sigurnijih kvartova Madrida, u kojem uglavnom živi bogatije stanovništvo, pa se postavlja pitanje bezbednosti fudbalera i drugih poznatih ličnosti koje tamo žive.

Ranije ove nedelje se pojavio i podatak da bi napadač Atletika mogao da se vrati u London budući da je Čelsi, klub iz kojeg je došao na pozajmicu u Španiju, pod suspenzijom vršenja transfera i jedina opcija da se pojačaju jeste da povrate "svoje" igrače.

Ipak, on nije oduševljen tom idejom, planira da produži boravak među „jorgandžijama“ i moguće je da će ipak i posle leta ostati u crveno-belom.

Povezano

Sve vesti