mondo.rs

ISKRENO: Napravio sam glupost

Autor:

"Viski je išao kao ulje," kaže komentator koji je vozio suprotnim smerom po Brankovom mostu bežeći od policije.

23
A- A A+

Penzionisani sportski komentator Milojko Pantić (72) ispričao je za magazin "Gloria" šta se dogodilo početkom maja, kada je nakon provoda na venčanju seo pijan za volan i napravio incident o kojem su mediji danima izveštavali.

"Viski je išao kao ulje. Krenuo sam kući, nesvesno ušao u traku u suprotnom smeru, nisam nigde bežao, nego sam stao kad sam video da sam napravio glupost. Stao sam i počeo da se izvinjavam. Moram da kažem, policiji svaka čast, oni su se meni izvinjavali kada su videli koliko sam 'naduvao' - 1,73 promila. Da je bilo preko dva, išao bih u zatvor i oduzeli bi mi dozvolu. Nisam, međutim, uhapšen kao što se pisalo, već zadržan u sobi za trežnjenje," pojasnio je on.

"U stanici su bili više nego pažljivi, došli su rano ujutru i pitali da me ponovo testiraju ako sam 'izvetrio', ali proverili su i videli da je alkohol i dalje tu, kako da izvetri kada sam popio litar i po viskija. Kada je prošlo 12 sati, dođe policajac i kaže 'slobodni ste', ja kažem - gospodine, ja nisam slobodan već opterećen glupošću koju sam napravio, i od srca vam se izvinjavam," rekao je on.

Pantić trneutno promoviše svoju prvu i, kako kaže, "poslednju knjigu", čiji je naslov njegova poznata rečenica iz 1991. - "Nebo se otvorilo".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti