Milutin Vujičić

Voša "pali motore" posle Skupštine

Dan pred "prozivku" fudbaleri Vojvodine bi trebalo da dobiju novog trenera.

Voša "pali motore" posle Skupštine Foto: Milutin Vujčić/MONDO Početak priprema u Vojvodini, zima 2018/19.

Kraj odmora i za fudbalere Vojvodine!

Tri nedelje posle završetka loše sezone i sedmog mesta u Superligi, igrači "stare dame" su obavili prve lekarske preglede (vađenje krvi itd.) u Domu zdravlja i dodatna testiranja ih očekuju sutra, dok će zvaničan početak priprema biti u sredu, 12. juna.

I dalje je nepoznato koji trener će "izvršiti prozivku", ali sve bi trebalo da bude jasnije nakon sednice Skupštine FK Vojvodina koja je zakazana za utorak u Veterniku (18.00).

Na njoj će pre svega biti izabran novi predsednik, umesto Dušana Vlaovića u "fotelju" će sesti Vojislav Gajić, dok se očekuju promene u Upravnom odboru, kao i na mestu sportskog direktora gde se spominjao Nikola Lazetić...

Na kraju, Voša bi trebalo da dobije i novog šefa stručnog štaba, a poslednja informacija u javnosti bila je da će to biti Ljubiša Tumbaković, doskorašnji selektor Crne Gore.

Nakon što je srpski trener odbio da vodi svoju reprezentaciju protiv tzv. Kosova u evropskim kvalifikacijama, kao i pojedini igrači, Savez je odlučio da raskine ugovor sa njim, a već nedeljama traje zainteresovanost Vojvodine za njegove usluge.

Najmanje verovatno je da na klupi Vojvodine i naredne sezone sedi Radovan Krivokapić, dok su se spominjali i Simo Krunić, Milorad Kosanović...

Povezano

Sve vesti