• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uelbek ispalio, organizatori vraćaju novac za ulaznice!

Izvor mondo.rs

Pošto francuski pisac nije došao u Beograd, festival KROKODIL vraća pare nezadovoljnim posetiocima.

Puna sala Kombank dvorane (Dom sindikata) čekala je u petak, 7. juna, da vidi Mišela Uelbeka, jednog od omiljenih pisaca u ovim krajevima. Ali, hladan tuš! Direktor festivala KROKODIL Vladimir Arsenijević imao je neprijatnu dužnost da saopšti publici da Uelbek neće doći, jer nije ni krenuo za Beograd.

Nakon negodovanja publike, sporadičnih zvižduka i pitanja "zašto niste objavili u medijima da on neće doći", pa i povika: "Vratite nam pare", Arsenijević je slegao ramenima i odgovorio da su tokom dana saznali, iz Uelbekovih mejlova, da on neće doći.

Nemali broj gledalaca i ljubitelja francuskog pisca odmah je napustio dvoranu. Uelbek je, naime, bio glavna zvezda Festivala KROKODIL i mnogi su pohrlili u Kombank dvoranu isključivo zbog njega.

"Ispala" pisca, ali i propust organizatora da na vreme obavesti publiku da on neće doći, izazvali su burne reakcije a sada su organizatori saopštili da vraćaju novac svima koji su nezadovoljni. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

"Poštovani,

Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da će se refundacija sredstava od kupljenih ulaznica za prvo veče festivala KROKODIL vršiti u KROKODILovom Centru u Karađorđevoj 43 u četvrtak 13. i petak 14. juna od 10 do 20 sati. Molimo Vas da sa sobom ponesete važeću i poništenu ulaznicu koju ste kupili na bilo kojem prodajnom mestu, a od nas ćete uz novac dobiti potvrdu o povraćaju. U slučaju da ste kupili dvodnevnu kartu, refundiraće vam se polovina sredstava, odnosno sredstva za prvi dan. Ako ste svoju kartu kupili u unutrašnjosti molimo vas da je poništenu pošaljete u koverti na našu adresu: Udruženje Krokodil, Karađorđeva 43, 11000 Beograd. Molimo vas da u koverti pošaljete i svoje ime i prezime, kao i broj bankovnog računa na koji želite da vam uplatimo novac. Potvrdu o refundaciji dobićete poštom na adresu sa koje ste poslali pismo.

Mi iz Udruženja KROKODIL želimo da na ovaj način izađemo u susret onima koji su, razočarani, prerano napustili salu zbog činjenice da su kupili svoju kartu samo zbog učešća pisca Mišela Uelbeka, iako program festivala u petak 7. juna nije zvanično otkazan te nema pravnog osnova za refundaciju.

Još jednom, izuzetno nam je žao što je do ovoga došlo. U budućnosti, kao i do sada, činićemo sve što je u našoj moći da posetioci festivala i svih drugih programa koje već deset godina realizujemo budu zadovoljni," navode organizatori.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE