Predrag Vujić,Stefan Stojanović

NAJLEPŠA modna revija u Beogradu ikada (FOTO/VIDEO)

Deca i stariji sa Daunovim sindronom kao manekenke i manekeni na reviji u Dorćol placu. Oduševili su sve. Pogledajte ih!

NAJLEPŠA modna revija u Beogradu ikada (FOTO/VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Sećate se devojke iz kafića "Zvuci srca" na Vračaru, od koje smo naručili piće na početku razgovora o neobičnom, lepom i šarmantnom prostoru u srcu Beograda u kojem rade osobe sa smetnjama u razvoju?

Podsetite se

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

E, da, ta devojka je u ponedeljak uveče u Dorćol placu, na jedinstvenoj modnoj reviji, pokazala da ume da bude i manekenka.

POGLEDAJTE JE (prepoznaćete je na snimku od 1:26)

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Ona i još 27 dece i starijih sa Daunovim sindromom učestvovalo je u humanitarnoj modnoj reviji "Prepoznaj me" u organizaciji udruženja Daun sindrom Beograd.

Iza piste, uzbuđenje je dostizalo vrhunac. Vladimir Drobac je potezom "baci pet" pozdravio ekipu MONDA, uz: "Gde ste, legende?".

Na sebi je imao pepito košulju i simpatičnu leptir mašnu. Zapravo, svi muški manekeni imali su leptir mašnu kao detalj, koje su dobili na poklon od "Lignum Vitae".

"Hoću da budem maneken, ali i da se bavim sportom, posebno boksom", rekao je nam je 24-godišnji Vladimir, koji je potom "navalio" na kiflice, pa je dobio prekor da manekeni ne smeju da jedu toliko.

EVO ŠTA NAM JE REKAO VLADIMIR DROBAC

Izvor: MONDO/Vujić/Stefan Stojanović

Devojčice i devojke imale su na sebi haljine made dizajnerke Filo Rosa, a za nakit su se pobrinule Jelena Gajić i Đina Švraka.

Veoma je važno da svi mi obratimo pažnju i na ovu decu, da budemo svesni da su deo nas i da im pomognemo da postanu ravnopravni deo društva.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA REVIJE

"Mi smo ponosni roditelji što imamo ovakvu decu. Mi na ovo gledamo kao na dar sa neba, jer ljubav koju oni pružaju je bezuslovna. Ja imam jedno dete, ali vidim porodice sa kojima se družimo i koji imaju više dece, oni su svi nekako posebni, oni imaju toliku toplinu i takva su deca da se svakome uvuku pod kožu. To je njima prirodno, oni su jednostavno takvi", rekla nam je majka jedne od učesnica modne revije.

Izvor: MONDO/Vujić/Stefan Stojanović

Tijana, Teodora, Una, Maša, Lea, Anđela, Milica, Gala, još jedna Anđela, Lara, Iva, Aleksandra, Srna i Danica su gospodarile modnom pistom.

POGLEDAJTE

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

JOŠ MALO REVIJE

Izvor: MONDO/P. Vujić

A ON je bio glavni zabavljač!

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Povezano

Sve vesti