Milutin Vujičić

Iznenada otkazana Skupština FK Vojvodina

Sednica Skupštine na kojoj je trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo kluba otkazana je u poslednji čas. Igrači počinju pripreme bez šefa stručnog štaba.

Iznenada otkazana Skupština FK Vojvodina Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Neizvesnost oko "stare dame" i dalje traje!

Redovna sednica Skupštine FK Vojvodina trebalo je da bude održana ovog utorka od 18 časova u FC "Vujadin Boškov", ali je sat vremena pred sam početak medijima prosleđeno obaveštenje da je ipak otkazana.

Nova sednica zakazana je već za naredni ponedeljak (17.  jun), a videćemo da li će na njoj biti potvrđene najavljene promene u rukovodstvu.

Na današnjoj sednici Skupštine na mesto predsednika trebalo je da bude izabran Vojislav Gajić, na mesto generalnog direktora predviđen je dosadašnji član Upravnog odbora Dušan Bajatović, dok bi novi sportski direktor trebalo da postane Nikola Lazetić.

Nezvanično, došlo je do razmimoilaženja u pojedinim stavovima nove garniture u klubu, pa je ostavljen prostor za razgovor u danima koji slede do nove Skupštine.

Ono što je zabrinjavajuće za Vojvodinu jeste što je "prozivka" fudbalera za narednu sezonu predviđena za sutra (12. jun) u 17 časova, pa će tako igrači prve dane priprema odraditi bez šefa stručnog štaba.

Treninge će voditi treneri zaposleni u klubu, najverovatnije pomoćnici Radovana Krivokapića.

Povezano

Sve vesti