• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FRKA: Šta će Zoki na dečjem festivalu? (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Gostovanje Zokija Šumadinca na festivalu za decu u Aranđelovcu izazvalo burne reakcije.

 Zoki Šumadinac na festivalu za decu

Gostovanje Zorana Petrovića, poznatijeg pod umetničkim imenom Zoki Šumadinac, na Samer festu u Aranđelovcu, izazvalo je burne reakcije u javnosti.

Zoki je bio glavna zvezda velikog letnjeg festivala zabavne muzike u srcu Šumadije, na sceni parka Bukovičke banje. Već je i najava njegovog dolaska izazvala negodovanje, a Zoki je nastupio posle horova i predstave za decu. "Večernje novosti" prenose da ga je gledalo i slušalo nekoliko stotina mališana, pevajući uglas s njim.

Organizator Dejan Jovanović rekao je za taj list da je prethodnih godina na istoj manifestaciji ugostio Tanju Banjanin, Maju Odžaklijevsku, Bojana Marovića, Ivanu Jordan, pisca za decu Nedeljka Popadića, i da je te nastupe propratilo "50 do sto posetilaca".

"Hteli smo da dovedemo što više njih da vide horove i dečje predstave, pa nam YouTube zvezde služe kao neka vrsta 'mamca'. Predstave, horovi, dečji pisci ne privlače publiku. Kada nam je gost bio Baka Prase, imali smo pet puta više posetilaca," rekao je Jovanović.

On je dodao da više neće organizovati manifestacije, da nije bio upoznat sa "likom i delom" Šumadinca osim sa činjenicom da je popularan na YouTube sajtu, ali je okrivio i roditelje za popularnost ovakvih zabavljača. Šumadinac je, inače, ranije optužen za nadrilekarstvo, a burne reakcije izazivaju i njegove obnažene fotografije na društvenim mrežama.

"Za to što deca vole YouTube zvezde, kao što je Šumadinac, što su to njihovi idoli, nisam kriv ja, niti festival, već roditelji koji se ne bave svojom decom i ne ukazuju im na prave vrednosti," rekao je Jovanović.

Pogledajte MONDO TV sa Zokijem!

Komentari 20

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kramp

Ima smisla..ono sto on izgovara, za deciji mozak je prihvatljivo i zaboravno...po mene je kobno..i tako u nedogled!

Kragujevac

Porede Bojana marovica sa ovim hahaha ko kad bi novi pazar poredili za barselenom. 😂😂

srBEnDA

Pa čovek se uklupa među decu.

SERIJE