mondo.rs

Zatvorene pojedine petlje na autoputu Niš-Beograd-Šid

Autor:

Zbog radova petlje Paraćin, Vodanj i Adaševci su zatvorene, pa vozači moraju da koriste alternativne izlaze sa autoputa

0
A- A A+

autoput, put, drum, saobraćaj, vožnja, putevi Foto: MONDO/Predrag Vujić

S obzirom da smo u išli u period letnjih temperatura viših od 30C, AMSS savetuje da se za duža putovanja koriste jutarnji ili popodnevni časovi. Ukoliko putujete u najtoplijem delu dana, vozite opreznije i pravite češće pauze.

Na autoputevima, kao i na glavnim državnim putevima u Srbiji vozače očekuje dobra prohodnost.

Povoljne vremenske prilike odgovaraju i putarima, koji popravljeju kolovoz, ali i grade nove deonice puta. Nailaskom na te deonice potrebno je vožnju prilagoditi uslovima na putu, a posebno treba obratiti pažnju na bezbednost putara.

Vozila koja se skreću iz Niša ka Beogradu i dalje ka Šidu ne mogu da se usključe sa autoputa na petljama Paraćin i Vodanj, kao i na petlji Adaševci, zbog radova koji su u toku, pa treba koristiti alternativne izlaze.

Na naplatnim stanicama i putničkim terminalima nema zadržavanja.

Višesatna su, međutim, zadržavanja na teretnim terminalima graničnih prelaza na izlazu ka Hrvatskoj i Mađarskoj, zbog usporenog rada nihovih carinskih administracija.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama

Povezano

Sve vesti