mondo.rs

Diskvalifikovan, tukao žene u rijalitiju!

Autor:

Tek što se vratio, Miki Đuričić je izbačen iz rijalitija. Ponovo nasrnuo na nežniji pol! Produkcija podnosi tužbu!

Diskvalifikovan, tukao žene u rijalitiju! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miki Đuričić opet je napao žensku osobu, zbog čega je diskvalifikovan iz Zadruge.

Đuričić, koji je ranije pobegao iz istog rijalitija a onda se vratio, udario je šamar Suzani Perović a zatim štakama tukao Nadeždu Biljić.

Zbog ovog ispada, Miki je diskvalifikovan iz Zadruge, saopštila je produkcija.

POBEGAO, PA SE VRATIO

Posle bekstva iz Zadruge, koje mu nije bilo prvo bekstvo iz rijalitija, Miki Đuričić je doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici. Tek što je izašao, PONOVO je doživeo udes, ali ga ni to nije sprečilo da se vrati u Pinkov šou.

Izjave u policiji i tužba!

Nedugo nakon skandala oglasila se produkcija i poručila da će podneti tužbu protiv Đuričića: "Ne možemo, a da oštro ne osudimo nasilje nad ženama do kojeg je došlo prethodne noći. Miki je prvo lupio šamar Suzani, a nakon toga je udario i Nadeždu, što su i bili razlozi za diskvalifikaciju. Osim što je diskvalifikovan, gde će biti i tužen na osnovu ugovora, osećamo potrebu da kao produkcija osudimo ovakav postupak". Iste večeri, izjavu u policiji dala je i Nadežda Biljić.

Đuričić se vratio u šou pre četiri dana, ali je najavljeno da se neće boriti za nagradu zajedno sa ostalim ukućanima.

Miki je u Zadruzi krajem aprila fizički nasrnuo na jednu od učesnica, rekao da u "takvim slučajevima" podržava nasilje nad ženama, a zatim pobegao.

Mikiju to nikako nije bilo prvo bekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedelja, godinu dana kasnije, pobegao je iz sledećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dve godine kasnije, izdržao je do kraja i pobedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pevačici Džidži Stojković doneo poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe.

Povezano

Sve vesti