mondo.rs

MIKI U ZATVORU! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Učesniku rijalitija određena zatvorska kazna zbog nasilja nad ženama!

MIKI U ZATVORU! (FOTO, VIDEO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama u Pinkovom rijalitiju "Zadruga".

Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana, prenosi "Kurir".

Miki je u toku noći prvo Suzani Perović udario šamar, a onda u dvorištu prebio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih hoda zbog povreda zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

Reagovao i Stefanović

Televizija Pink je oštro osudila ponašanje takmičara, a ovim povodom se u toku dana oglasio i ministar Nebojša Stefanović i napisao: "Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama i najoštrije osuđujem svaki vid napada na njih. Učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biće procesuiran u skladu sa zakonom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pravovremeno reaguju na svako saznanje o nasilju".

Zašto se vratio u rijaliti?

Đuričić se vratio u šou pre četiri dana, ali je najavljeno da se neće boriti za nagradu zajedno sa ostalim ukućanima.

Miki je u Zadruzi krajem aprila fizički nasrnuo na jednu od učesnica, rekao da u "takvim slučajevima" podržava nasilje nad ženama, a zatim pobegao.

Mikiju to nikako nije bilo prvo bekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedelja, godinu dana kasnije, pobegao je iz sledećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dve godine kasnije, izdržao je do kraja i pobedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pevačici Džidži Stojković doneo poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe.

Pogledajte šta su oni rekli o rijalitijima:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti