mondo.rs

Rokeri u Areni - besplatno!

Autor:

Van Gogh, Neverne bebe, Zemlja Gruva i mnogi drugi čekaju vas 26. juna na proslavi pola veka "Dvestadvojke"!

Rokeri u Areni - besplatno! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Radio Beograd 202 velikim besplatnim koncertom obeležiće svoj 50. rođendan! Ovaj radio, popularno nazvan "Dvestadvojka" će 26. juna u Štark Areni okupiti neka od najvećih imena srpske i regionalne rok i pop-rok muzike. Nastupaju Ju grupa, Van Gogh, Neno Belan & Fiumens, Neverne bebe, Artan Lili, Zemlja gruva, Dejan Cukić & Spori ritam i specijalni gost iznenađenja.

Radio Beograd 202 je najmlađi član porodice Radio Beograda, radijskog dela današnjeg javnog medijskog servisa Radio-televizije Srbije. Program je počeo da ce emituje 27. 06. 1969. godine. Bio je i ostao inovator i šampion Srbije i regiona u različitim oblicima direktne komunikacije sa slušaocima sa kojima je danas u kontaktu 24 časa dnevno.

Radio "202" već pola veka pomera granice uobičajenog i tradicionalnog radija. To je prvi radio u regionu koji je organizovao koncerte uživo. Pet decenija se na ovom radiju sluša najbolja domaća i svetska rok i pop muzika. "Dvestadvojka" posebnu pažnju posvećuje domaćoj muzici i podršci kvalitetnim novim izvođačima.

Početak karijere mnogih velikih regionalnih i srpskih zvezda vezan je upravo za "Dvestadvojku" koja im stalno pruža podršku. Zato ne čudi što na rođendanski koncert Radio Beograda 202 dolaze neki od naših najvećih izvođača i neki koji su na putu da to postanu.

Ulaz na ovaj spektakl u Štark Areni je besplatan, ali svi posetioci moraju da imaju pozivnice koje će uskoro biti dostupne na blagajnama Štark Arene i na portirnici Radio Beograda, Hilandarska 2.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti