mondo.rs

Ko će stalno da nosi onaj štap za selfije... (VIDEO)

Autor:

Suzana Mančić o Instagramu, razvodu kćerke, teretani i penziji!

6
A- A A+

Voditeljka Suzana Mančić pričala je za "Alo" o raznim temama. Jedna od onih koje su je rastužile bila je razvod njene kćerke Teodore.

Kćerka voditeljke se razvela od starijeg biznismena

"Sada je dobro, radi, prima svoju platicu i zadovoljna je. Ne želim da pričam protiv njenog bivšeg muža, ali to nije bio život za nju. Kada je to shvatila i rekla mi, kao i svaka majka, plakala sam danima," rekla je Suzana.

I dalje prima pohvale za izgled, a pripisuje ga redovnom vežbanju koje je nedavno batalila.

"Dvadeset godina sam išla u teretanu, telo je to zapamtilo. Sada sam prestala da idem, ulenjila sam se, ali ponekad uradim nekoliko trbušnjaka i odmah se vidi razlika, meni je to do genetike. Ne opterećujem se ni godinama, ni kilogramima, važno mi je da se dobro osećam," rekla je ona.

Suzana za MONDO: Eh, što nisam sela na traktor!

"Volim da švrljam po Instagramu, ali ne delim često objave. Kćerke su me savetovale da ne budem previše aktivna, da se ne nerviram oko negativnih komentara. Nekada sam svakodnevno objavljivala fotke, sada me malo i mrzi, ne mogu stalno da nosim onaj štap, da pravim seflije i nameštam se, postalo mi je zamorno!"

Posao joj nije postao zamoran, niti će to ikada postati.

"Poslednjih pet godina govorim sebi, Mančićka, vreme je, idi u penziju. Ali uvek iskoči neki posao, i žao mi je da odbijem. Ne plašim se penzije, znam da će za mene i tada biti posla, ali nije mi još vreme," rekla je ona.

Pogledajte MONDO TV sa Suzanom!

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti