mondo.rs

Preti mu i do pet godina zatvora!

Autor:

Miki Đuričić sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama u Pinkovom rijalitiju "Zadruga". Preti mu od šest meseci do pet godina zatvora.

Preti mu i do pet godina zatvora! Foto: ATA Images/Antonio Ahel Miki Đuričić

Miki je prvo Suzani Perović udario šamar, a onda prebio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih hoda zbog povreda zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

Diskvalifikovan, tukao žene u rijalitiju!

Advokat Vićentije Darijević, je objasnio za "Kurir" da postoji osnovana sumnja da su u radnjama ovog lica ispunjena obeležja dva krivična dela Nasilničkog ponašanja .

"Dakle, nasilničko ponašanje izvršeno i prema Suzani, kao i prema Nadeždi. Za ovo krivično delo preduzima se krivično gonjenje po službenoj dužnosti od strane nadležnog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično delo iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika, propisana je kazna zatvora u rasponu od 6 meseci do 5 godina. Zakonik predviđa i eventualnu mogućnost da se za ovo krivično delo izrekne i blaža krivična sankcija od zatvorske kazne, poput uslovne osude.

"Da li će neko biti oglašen krivim za krivično delo, koja će eventualno vrsta i težina krivične sankcije biti izrečena, zavisi od odluke samog suda, odnosno od svih onih činjenica i okolnosti koje utiču na utvrđivanje eventualne krivice okrivljenog, kao i vrstu krivične sankcije, što se sve utvrđuje u krivičnom postupku", rekao je Vićentije.

Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Povezano

Sve vesti