Da "poravna" s Romom, pa seda na klupu Sampdorije

Euzebio Di Frančesko traži kompenzaciju od rimskog kluba, s obzirom na to da ga u novom klubu očekuje manja plata nego što je imao na "Olimpiku".

0
A- A A+
Euzebio Di Frančesko Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino

Euzebio Di Frančesko dogovorio je sve uslove sa Sampdorijom, ali da bi prešao u klub iz Đenove, moraće da raskine i dalje važeći ugovor koji ima s Romom do 2020. godine.

Popularni EDF dobio je otkaz na klupi "vučice" nakon eliminacije u osmini finala Lige šampiona protiv Porta, nakon čega ga je nasledio Klaudio Ranijeri.

Kako prenosi "Skaj Sport Italija", Di Frančesko, koji će biti zamena za Marka Đampaola, razmislio je o ponudi Sampdorije i na kraju je prihvatio poziv predsednika kluba Masima Ferera, dogovorivši detalje trogodišnje saradnje.

Ipak, on je još ugovorno vezan za rimski klub, pa ćemorati prvo da ga raskine kako bi preuzeo ekipu sa stadiona "Luiđi Feraris".

Navodno, Di Frančesko traži kompenzaciju od bivšeg kluba, s obzirom na to da ga u novom očekuje manja plata nego što je imao na "Olimpiku" (tri miliona evra godišnje).

Pre dolaska na klupu Rome, 49-godišnji stručnjak sa mnogo uspeha predvodio je Sasuolo, dok je prethodnio bio trener Lećea, Peskare i Virtus Lančana.

Za klupu Sampdorije kandidat je još bio Stefano Pioli.

Povezano

Sve vesti