mondo.rs

Zorannah vs Sofija? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Atraktivne plavuše navodno "ljute suparnice"

Zorannah vs Sofija? (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO, Stefan Stojanović/ATA Images, Antonio Ahel

Pre nekoliko nedelja domaća štampa je objavila da je modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, u vezi s teniserom Damirom Džumhurom.

U isto vreme je slika tenisera osvanula i na Instagramu manekenke Sofije Milošević, nakon čega je "morala" da objašnjava da su ona i Damir "samo stari prijatelji".

Sada su mediji otišli korak dalje i objavili da "Sofija namerno pravi Zoranu ljubomornom, jer sumnja da se njen bivši, Adem Ljajić, muvao sa blogerkom".

"I Sofija i Zorannah su gradske ribe, stalno okružene istim tipom muškaraca. Osim što su obe mršave, plave i estetski korigovane do maksimuma, one se kreću po istim restoranima i klubovima, što je dovelo do toga da jedna drugu gledaju kao glavnu konkurenciju", rekao je neimenovani izvor listu "Alo" i nastavio:

"Njihov korektan odnos je završen pre dve godine, kada je po gradu krenula priča da je Zorannah u tajnoj vezi s njenim bivšim Ademom Ljajićem. Kako je on bio Sofijina ozbiljna veza, pogodilo ju je što je posle nekoliko nedelja našao drugu i popularniju od nje. Nije ni proverila šta je istina, već je rešila da se osveti Zorani".

Sofija je, navodno, "iz sujete i dosade" startovala momke za koje bi čula da imaju nešto sa Zoranom. Njoj to nije smetalo donedavno, kada se manekenka umešala u njen odnos sa Damirom Džumhurom. Doživela je nervni slom kada je videla da Sofija objavljuje snimke s Damirom, nakon čega je on odmah pozvao Miloševićevu. "Rekao joj je da prestane da mu kvari vezu sa Zoranom, a ona se naljutila i izvređala i njega i  nju".

Pogledajte prilog sa Sofijom:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti