mondo.rs

Zvezda bez osmorice u Austriji

Autor:

Igrači šampiona Srbije otputovali su na pripreme u Vindišgarsten

Zvezda bez osmorice u Austriji Foto: MN Press

Nakon prozivke i rada na fizičkoj spremi na Zlatiboru, fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na drugu fazu priprema u Austriju u nekompletnom sastavu.

Trener Vladan Milojević u Vindišgarsten je poveo 26 igrača, a nedostaju čak osmorica.

U Beogradu su ostali Stefan Hajdin, Dejan Meleg i Dejan Vidić, koji će u narednom periodu trenirati sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem.

Lorenco Ebesilio će se priključiti saigračima za najviše dva dana, Veljko Nikolić ide na operaciju kile, dok su zbog obaveza sa reprezentacijama odsutni Milan Borjan (Kanada), Srđan Babić i Milan Gajić (mlada reprezentacija Srbije).

Na pripreme u Austriju su otputovali: Zoran Popović, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Branko Jovicic, Dušan Jovančić, Mohamed El Fardu Ben, Marko Marin, Erik Jirka, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Radovan Pankov, Nikola Krstović, Jug Stanojev, Željko Gavrić, Marko Konatar i Aleksandar Stanković.

Plan je da crveno-beli u Vindišgarstenu budu do 2. jula, rade na taktičkim detaljima i u tom periodu odigraju nekoliko prijateljskih utakmicama. Rivali će im biti lokalni tim Vindišgarsten (19. jun), Apolon (25. jun), Blau Vajs (1. jula), a najjaču proveru imaće protiv Zenita iz Sankt Peterburga u Salcburgu, 29. juna.

Povezano

Sve vesti